Bloggarkiv Om mig Hästar
Hem
Om mig / Kontakt

Summering 2017

2017, vilket j*vla år. Både bra  och dåligt, här kommer en summering. 

Började jobba på Hogsta Ridsport där jag trivs superbra. Innan jag började här hade jag ingen som helst butiksvana, men jag känner att jag har kommit in i rollen riktigt bra och tycker att det är väldigt kul. Har fantastiska medarbetare och är i en miljö med satsande ryttare, tränare och topphästar. Det är värt väldigt mycket att få vara i den miljön. 
Nästan hela Hogsta- gänget (inkl. Oscar som är Marias hund och Siri i mitt knä som är Lussans lilla underbara skit ♥)

Falsterbo 2018. Årets höjdpunkt! Jag har en hel del vänner som flyttat utomlands för att jobba, bor i Skåne osv, och Falsterbo är liksom en samlingspunkt. Det är underbart och jag verkligen ÄLSKAR mina äkta vänner! Detta blandat med ridsport på högsta nivå, perfect match!  
Beslutades att Bahia triangelmärks, vilket har varit en känslomässig berg-och-dalbana.
Sömnlösa nätter, velande, ångest och allt vad det innebär. Det känns rätt i magen nu när jag ser henne luffsa runt i sin lösdrift med kompisar, men det har varit tungt. Mattan har dragits under fötterna på mig, det är drömmar och planer som bara har slocknat. Den framtid som jag hela tiden sett för henne och mig kommer aldrig att gå i uppfyllelse. Hon är min drömhäst på alla plan och både jag och mitt team trodde på henne i framtiden.
 
... lyckligtvis är hon dräktig! Hingstvalet detta år var självklart; Harlem D (Vivaldi - Donnerhall). Självklart känns det superroligt och jag är spänd över vad som (förhoppningsvis) ploppar ut i sommar. 

Omringad av människor jag gillar och har förtoende för kickar jag med glädje igång 2018. Jag har på känn att det kaske inte kommer att hända så mycket detta år, men jag kommer bygga en bit av en stadig grund att stå på inför framtiden. Tankar kring situationen

Att mattan dragits undan under fötterna på mig kan jag inte förneka. Det har varit en känslomässig berg- och- dalbana för mig och ena sekunden kan jag gräva ner mig i tanken att aldrig få visa upp min fantastiska häst, att det bara är att ställa in alla mål med henne och att vår resa inte ens hann börja innan den tog slut. Medans jag nästa sekund kan känna mig så tacksam över att hon är dräktig och jätteglad över det nya liv som (förhoppningsvis) kommer springa runt i hagen i Juli. Det är minst sagt blanade kännslor men jag tror och hoppas att det kommer något gott ur detta. 

Nu är jag tvungen att tänka långsiktigt, och långsiktigt tror jag att detta blir bra. Jag måste bara ge henne, de framtida stjärnorna, satsningen och drömmarna tid. Det tar den tid det tar
Hon är verkligen det vackraste jag vet ♥

Harlem D - Elmia

Hej på er! Jag trillade över lite bilder som jag tog under Elmia, och kom på att jag helt glömt visa er bilderna på Harlem D - hingsten som Bahia är dräktig med! Det var första gången jag såg honom live och jag kunde inte vara mer nöjd över mitt val av hingst. Jag gillar hans modell och mjukhet!

Ryttare är Sophia Skobe Rosén. 

Vid intresse eller frågor kontakta mig på erika-andersson@live.se