Bloggarkiv Om mig Hästar
Hem
Om mig / Kontakt

Om mig, Erika Andersson

Namn: Erika Andersson 
Född:
23 November 1995 
Uppväxt:
Med min familj (mamma, pappa och syster) i en villa i Stockholm. 
Tanken med bloggen: Att dela med mig av vad som händer i både med och motgång, samt att kunna blicka tillbaka i om några år. 
Positivt om mig: Jag är extremt målinriktad och envis, både på gott och ont. Det gör ibland att smällarna tar lite väl hårt och dalarna blir lite väl djupa, men det gör även att jag sällan lämnar saker åt slumpen och följer min planering till punkt och pricka. 
Tränare: Jag tränar för den internationella tränaren Hubertus Zedtwizt då han kommer till Sverige, samt Rebecca Jarméus, vi står på samma anläggning vilket ger möjlighet till ett väldigt bra upplägg. 

Jag visste redan sedan barnsben att jag ville jobba med hästar på ett eller annat sätt, av den anledningen valde jag att gå på Djurgymnasiet Stockholm profil häst, vilket jag inte ångrar en sekund. Där fick jag möjlighet att praktisera på  flertal stora stall och rida mycket fina hästar! Det har tagit mig en bra bit framåt och gett mig möjlighet att knyta kontakter som jag annars kanske inte skulle ha kunnat göra. 

Efter gymnasiet slängde jag mig ut i abetslivet direkt, jag började jobba på ridskolan där jag är uppväxt bara någon vecka efter studenten. Här arbetade jag i ungefär ett år. När jag kände att det var dags att ta steget härifrån började jag arbeta på ett tränings- och rehacenter för hästar där jag även bodde. Jag upplever att jag lärde mig mycket här och tycker att det var väldigt roligt att sätta mig in i vattenträningen och rehab- upplägget för olika hästar. Efter detta arbete började jag arbeta på en stor ridskola i Stockholm där jag hade lektioner, arbetade i stallet, red hästar osv... Nu har jag landat i en ridsportbutik i Stockholm!

Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar! 

 Bahia, -11, Belissimo - Calypso II
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Vid intresse eller frågor kontakta mig på erika-andersson@live.se